Інструментальний завод-У

Акціонерне товариство

Відомості про зміну складу посадових осіб емітента

Титульний аркуш Повідомлення (Повідомлення про інформацію)

Підтверджую ідентичність електронної та паперової форм
інформації, що подається до Комісії, та достовірність інформації, наданої для розкриття
в загальнодоступній інформаційній базі даних Комісії.
Голова Правління       Кононець Віктор Олексійович
(посада)   (підпис)   (прізвище та ініціали керівника)
М.П. 28.04.2017
(дата)

Особлива інформація емітента

I. Загальні відомості
1. Повне найменування емітента ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "ІНСТРУМЕНТАЛЬНИЙ ЗАВОД-У"
2. Організаційно-правова форма емітента Акціонерне товариство
3. Місцезнаходження емітента 02096 м.Київ вул.Бориспільська 9
4. Код за ЄДРПОУ 24582047
5. Міжміський код та телефон, факс (044) 566-8910 566-8910
6. Електронна поштова адреса instr@mbk.biz.ua
7. Вид особливої інформації Відомості про зміну складу посадових осіб емітента
II. Дані про дату та місце оприлюднення Повідомлення (Повідомлення про інформацію)
1. Повідомлення розміщено у загальнодоступній інформаційній базі даних Комісії 03.05.2017
(дата)
2. Повідомлення Бюлетень "Відомості Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку"
опубліковано у (номер та найменування офіційного друкованого видання) (дата)
3. Повідомлення розміщено на сторінці instr.mbk.biz.ua в мережі Інтернет 03.05.2017
(адреса сторінки) (дата)

Відомості про зміну складу посадових осіб емітента

Дата вчинення дії Зміни (призначено або звільнено) Посада Прізвище, ім’я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Паспортні дані фізичної особи або ідентифікаційний код за ЄДРПОУ юридичної особи Володіє часткою в статутному капіталі емітента (у відсотках)
1 2 3 4 5 6
28.04.2017 обрано Член Наглядової ради Зарецький Микола Григорович д/н д/н
д/н
0.198
Зміст інформації:
Фізична особа Зарецький Микола Григорович обраний на посаду Член Наглядової ради Товариства. Термін повноважень: до наступних річних загальних зборів товариства. Володіє часткою в статутному капіталі емітента (пакетом акцій емітента) у розмірі 0,198%. Непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини немає. Інші посади, які обіймала особа протягом останніх п'яти років: токар-розточувальник ПАТ «Інструментальний завод-У». Рішення про переобрання прийнято річними Загальними Зборами акціонерів Товариства (Протокол від 28.04.2017 р.) в зв’язку з необхідністю обрання Члена Наглядової ради Товариства. Посадова особа не надала згоди на розкриття паспортних даних.
28.04.2017 припинено повноваження Голова Наглядової ради Висотенко Володимир Олександрович д/н д/н
д/н
0.05
Зміст інформації:
Повноваження фізичної особи Висотенко Володимир Олександрович, який займав посаду Голова Наглядової ради Товариства, припинено. Володіє часткою в статутному капіталі емітента (пакетом акцій емітента) у розмірі 0,050%. Перебував на посаді з 29.03.2013р.. Непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини немає. Рішення про припинення повноважень прийнято річними Загальними Зборами акціонерів Товариства (Протокол від 28.04.2017 р.) в зв’язку із закінченням терміну повноважень Голови Наглядової ради Товариства. Посадова особа не надала згоди на розкриття паспортних даних.
28.04.2017 обрано Член Наглядової ради Крупник Олександр Михайлович д/н д/н
д/н
0
Зміст інформації:
Фізична особа Крупник Олександр Михайлович обраний на посаду Член Наглядової ради Товариства. Термін повноважень: до наступних річних загальних зборів товариства. Володіє часткою в статутному капіталі емітента (пакетом акцій емітента) у розмірі 0,00%. Непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини немає. Інші посади, які обіймала особа протягом останніх п'яти років: слюсар-інструментальщик ПАТ «Інструментальний завод-У». Рішення про переобрання прийнято річними Загальними Зборами акціонерів Товариства (Протокол від 28.04.2017 р.) в зв’язку з необхідністю обрання Члена Наглядової ради Товариства. Посадова особа не надала згоди на розкриття паспортних даних.
28.04.2017 обрано Член Наглядової ради Каліка Григорій Іванович д/н д/н
д/н
0.198
Зміст інформації:
Фізична особа Каліка Григорій Іванович обраний на посаду Член Наглядової ради Товариства. Термін повноважень: до наступних річних загальних зборів товариства. Володіє часткою в статутному капіталі емітента (пакетом акцій емітента) у розмірі 0,198%. Непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини немає. Інші посади, які обіймала особа протягом останніх п'яти років: фрезерувальник ПАТ «Інструментальний завод-У». Рішення про переобрання прийнято річними Загальними Зборами акціонерів Товариства (Протокол від 28.04.2017 р.) в зв’язку з необхідністю обрання Члена Наглядової ради Товариства. Посадова особа не надала згоди на розкриття паспортних даних.
28.04.2017 припинено повноваження Член Наглядової ради Каліка Григорій Іванович д/н д/н
д/н
0.198
Зміст інформації:
Повноваження фізичної особи Каліка Григорій Іванович, який займав посаду Член Наглядової ради Товариства, припинено. Володіє часткою в статутному капіталі емітента (пакетом акцій емітента) у розмірі 0,198%. Перебував на посаді з 29.03.2013р.. Непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини немає. Рішення про припинення повноважень прийнято річними Загальними Зборами акціонерів Товариства (Протокол від 28.04.2017 р.) в зв’язку із закінченням терміну повноважень Члена Наглядової ради Товариства та переобранням на наступний термін.. Посадова особа не надала згоди на розкриття паспортних даних.
28.04.2017 обрано Член Наглядової ради Ткачук Клим Васильович д/н д/н
д/н
0
Зміст інформації:
Фізична особа Ткачук Клим Васильович обраний на посаду Член Наглядової ради Товариства. Термін повноважень: до наступних річних загальних зборів товариства. Володіє часткою в статутному капіталі емітента (пакетом акцій емітента) у розмірі 0,00%. Непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини немає. Інші посади, які обіймала особа протягом останніх п'яти років: вантажником ПАТ «Інструментальний завод-У». Рішення про переобрання прийнято річними Загальними Зборами акціонерів Товариства (Протокол від 28.04.2017 р.) в зв’язку з необхідністю дообрання Члена Наглядової ради згідно чинного законодавства. Посадова особа не надала згоди на розкриття паспортних даних.
28.04.2017 обрано Голова Наглядової ради Черненко Леонід Маркович д/н д/н
д/н
0
Зміст інформації:
Фізична особа Черненко Леонід Маркович обраний на посаду Голова Наглядової ради Товариства. Термін повноважень: до наступних річних загальних зборів товариства. Володіє часткою в статутному капіталі емітента (пакетом акцій емітента) у розмірі 0,00%. Непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини немає. Інші посади, які обіймала особа протягом останніх п'яти років: заступник директора ТОВ «Бул-Спред», Голова правління ПрАТ «МБК», заступник голови правління ПрАТ «УП ВНЗ ЦЄУ». Рішення про переобрання прийнято річними Загальними Зборами акціонерів Товариства (Протокол від 28.04.2017 р.) в зв’язку з необхідністю дообрання Голови Наглядової ради Товариства згідно чинного законодавства. Посадова особа не надала згоди на розкриття паспортних даних.